Superiore

Ju mund të zgjidhni strehim me një krevat dopio ose dy krevate dyshe.

Më shumë

Dyshe Standard

Një dhomë dyshe është një cep të vogël privat të gjithë për të gëzuar.

Më shumë

Dhoma treshe

Ideale për familjet, të rinjtë dhe grupet e vogla që vizitojnë qytetin.

Më shumë

Dyshe Binjak

Dhomë dyshe me dy krevate dyshe për dy të rritur, ideale për një udhëtim me miqtë apo kolegët.

Më shumë

Dhoma Katërshe

Dhomat katërshe janë në dispozicion për të akomoduar familjet me fëmijë apo të rinjtë dhe grupet e miqve.

Më shumë

Dhoma teke

Ajo ofron tarifën më të mirë për ato qe udhëtojne vetëm.

Më shumë
  • TripAdvisorTripAdvisor

  • Booking.comBooking.com

  • Facebook